Over ons

Verklein de afvalberg!

Waarom weggooien en vervangen als het gemaakt kan worden?

Al op jonge leeftijd maakte ik met de hand poppenkleding. Op de basisschool kroop ik voor de carnavalsoutfit achter mijn moeders naaimachine. Breien, haken en borduren… Ik wilde het in die jaren allemaal leren.
De beroepsopleiding Kostuumnaaien en Couture werd de volgende stap.
Na drie jaar scholing werd mijn hobby eindelijk mijn beroep.

Na mijn opleiding heb ik drie jaar bij een stomerij gewerkt, in het atelier, dat beviel direct al goed. Aansluitend twaalf jaar als verkoopster in een grote modezaak. Na sluitingstijd nam ik wél mooi het vermaakwerk mee naar huis!

Werkgevers als van Tilburg en Ter Horst van Geel maakten het mogelijk om met gedegen kennis en ervaring in 2011 voor mezelf te starten.

Kleding vermaken en repareren is van alle tijden. De een maakt gebruik van mijn diensten omdat zijn of haar maten niet overeenkomen met die van de confectie. De ander wil zijn favoriete kledingstuk nóg langer dragen en laat het herstellen. Dit en nog veel meer zijn de mogelijkheden bij mijn bedrijf.

Onderscheiden doe ik door middel van kwaliteit en vakmanschap.
Het afspelden, de materiaalkeuze, de prijs, het uitvoeren en de levertijd worden in een persoonlijk gesprek geregeld. Geen misverstanden.

Gekscherend zeg ik wel eens: als de machines en ik het samen kunnen, breng het maar…

Tot ziens bij Naai atelier Uden-Zuid!

Gerdine Berkelmans